Wat maken we?

Wij zorgen voor een creatieve vertaling van de merkwaarden van onze klanten naar effectieve on- en offline marketingcommunicatie oplossingen.

Kwaliteit en flexibiliteit door persoonlijke inzet en een enorme dosis ervaring. Pragmatisch en een sterke klantbetrokkenheid. Dat is onze kracht.

Concept

Communicatie begint met een idee ofwel concept. Wellicht heeft u zelf al een concrete gedachte of wilt u voortbouwen op een bestaand concept. Maar als er nog niks is bedacht dan gaan we snel en zonder omhaal (met u) aan de slag om een idee te ontwikkelen. En we kunnen na enkele dagen één of meer voorstellen in ruwe schetsvorm presenteren. 

Traditionele media

Nog steeds wordt een groot deel van de communicatiebudgetten besteed aan de traditionele media. Niet alleen omdat onze klanten daarmee vaak méér zichtbaarheid voor hun merk creëren. Maar ook omdat ze er prima resultaten mee behalen. Of simpelweg omdat online in sommige gevallen geen optie is. 

No Panic heeft op dit terrein van huis uit een ruime ervaring. Van eenvoudige H-a-H flyers tot geïntegreerde outdoor en instore campagnes of ludieke DM-campagnes, alles kan.

Digital media

Wij zagen al in een vroeg stadium de grenzeloze mogelijkheden van internet. Voor ons vormen de online activiteiten een integraal onderdeel van de marketing strategie. Om er voor u uit te halen wat er in zit, beschikken we over kennis en ervaring op alle terreinen; internet- en social media strategie, webdesign en –development, mobile marketing, you name it. Daarmee kunt u ook voor al uw online activiteiten rekenen op die praktische service die u van ons gewend bent.

Voor heel grote trajecten (zoals grote webshops) werken we nauw samen met WebIQ.

20-12-13

Is uw website responsive?

Sinds de snelle opmars van smartphones en tablets en het toenemende mobile internet use, worden traditionele websites als ‘star’ ervaren. Responsive websites zijn daarop het antwoord.

Lees verder

20-12-13

Reym / Shanks Total Care

Op 28 september vond de kick-off meeting plaats van de marktintroductie van Shanks Total Care. Een innovatieve geïntegreerde dienstverlening op het gebied van industriële reiniging, afvaltransport en –verwerking, die reeds eerder was ontwikkeld , maar vanaf dat moment actief op de markt wordt gebracht.

Lees verder

20-12-13

Versier de tafel met de JOZO strooibusjes

Hoe verleid je consumenten bij een low intrest product?

Lees verder

20-12-13

Help, mijn reclamebureau begrijpt mij niet!

Dit is een van de uitingen waarmee we een viertrapsmailing naar een groot aantal prospects hebben gestuurd. Bij een aantal van hen zijn we een stapje verder gegaan en hebben we de vierde trap anders ingevuld.

Lees verder