Daar zijn we weer! Het is op onze site en socials een tijdje stil geweest vanuit No Panic, maar stil zitten hebben we zeker niet gedaan. In tegendeel zelfs. We zijn in de tussentijd heel druk geweest met allemaal mooie projecten voor onze klanten. Maar door al die mooie projecten kunnen we wat extra handjes inmiddels heel goed gebruiken en dus zijn we druk bezig geweest met het werven van nieuwe collega’s. De eerste is inmiddels al lekker bij ons aan de slag en die willen we nu dan ook graag aan jullie voorstellen, Marleen Toeter.

Marleen is 1 juni bij ons begonnen als Grafisch Vormgever/DTP’er. Voordat ze bij ons kwam werkte ze enige tijd in de tijdschriftenbranche. Ze is communicatief, gedreven, leergierig en sociaal, waardoor ze een vrolijke aanwinst is voor ons team. Ze is 32 jaar en woont samen in Kampen met haar vriend en de kat. Tenminste nu nog wel, want ze is druk op zoek naar een huis in de omgeving van Amersfoort. Bij voorkeur een klushuis zelfs, dus ze is ook nog eens handig. In haar vrije tijd is ze ook nog druk aan het crossfitten, zo’n 2 á 3 keer in de week slooft ze zich daar lekker uit om vervolgens weer fris en fruitig op het werk te verschijnen. Verder houdt ze ook nog van vakanties (tja, wie niet eigenlijk?). Maar als ik haar de keuze voorleg om te kiezen tussen wintersport en zomervakantie, dan is dat toch nog een lastige kwestie. Dus dan maar het liefst allebei. Als ze echt moét kiezen, dan kiest ze uiteindelijk toch voor de zomervakantie. Maar dan zoekt ze in de zomer het liefst nog wel winterse plekjes op.

Ze is al vol aan de bak gegaan, dus het kan zijn dat sommige van jullie de afgelopen weken al met haar mail- of belcontact hebben gehad. Maar als dat nou nog niet het geval is geweest, dan gaat dat ongetwijfeld vast snel gebeuren. 

Binnenkort komen we met nog meer nieuws en nog een nieuwe collega die we ook graag aan jullie voor willen stellen. Kun je daar echt niet op wachten of ben je nieuwsgierig naar de rest van ons team? Neem dan alvast een kijkje op nopanic.nl/#team