Jacobs Douwe Egberts vroeg ons enige tijd geleden om voor Piazza d’Oro (één van hun merken) te helpen bij de ontwikkeling van een canvasdoek voor lunchroom De Drie Graefjes in Amsterdam.

De vraag was in eerste instantie om een bestaande afbeelding aan te passen met Photoshop. Het bleek al snel dat de resolutie veel te laag was voor het 4,5m hoge doek, dus hebben wij voorgesteld om hier een illustratie voor te maken.

Het uitgangspunt was hetzelfde: het moest een stadse (beetje sexy) vrouw worden in New York. Zowel op het koffiebekertje als op een uithangbord moest het logo van Piazza d’Oro terugkomen en het moest wel een beetje ‘hip en happening’ zijn.

Met de klant hebben we diverse mogelijke stijlen voor de illustratie besproken om de sfeer helder te krijgen die het uit zou moeten stralen. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan. Na enkele aanpassingen (de lippen wat roder en de achtergrond iets herkenbaarder als New York) is dit het eindresultaat geworden. En de illustratie hangt nog steeds in de lunchroom in Zuid.

Ook voor jou kunnen we een werkend ontwerp maken. Neem hier contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wil je onze twee maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Laat dan hieronder je gegevens achter.