Ik had al aangegeven dat we met meer nieuws zouden blijven komen de komende periode en ik ben nu alweer terug met één van de leukste nieuwtjes. Het voorstellen van wéér een nieuwe collega. We hebben jullie al voorgesteld aan onze nieuwste vormgever, maar het feit dat de studio het drukker heeft betekent indirect ook dat het bij Project en Account niet meer bij te benen is inmiddels. Dus moest er ook daar versterking komen. Die hebben we gezocht en gevonden in de vorm van Nina. 

Wie is Nina?

Nina Tanamal is 34 jaar, geboren en getogen Amersfoortse, een echte keientrekster dus. Moeder van een zoontje van bijna 4 en woont samen met hem, een hond en twee katten. Om de beestenbende compleet te maken heeft ze ook nog een (bonus) paard, officieel is het niet haar eigen paard maar ze rijdt haar wel een paar keer per week. Dus we rekenen haar toch gewoon mee. Een gezellige boel dus. En dat is ook precies wat Nina typeert, ze is een positief, open en vrolijk persoon. Met een oprechte interesse in de mensen om haar heen. 

Nina heeft Ruimtelijke Presentatie en Communicatie op het Nimeto gestudeerd en is daarna in de mode- en interieurdesignwereld aan de slag gegaan, waar ze jaren als sales- en accountmanager heeft gewerkt. En nu doet ze bij ons Project- en Accountmanagement.

Afgelopen 1 juli is ze bij ons begonnen, ze is gedreven en gaat voor haar klanten (én collega’s) door het vuur. Ze weet van aanpakken, is een echte doorzetter en heeft zich in de korte tijd dat ze bij ons is al heel wat dingen snel eigen gemaakt. Met haar social skills is ze een echte teamplayer en heeft ze haar plek in het team dan ook al snel weten te veroveren. Of eigenlijk moet ik zeggen ‘teams’. Want naast dat Nina samen met Linda al het project- en accountmanagement van No Panic op zich gaat nemen, gaat ze ook aan de slag bij onze collega’s van 5th Corner. Ze maakt er een mooie en afwisselende combinatiebaan van bij (uiteraard) de twee leukste bedrijven van Amersfoort.

Wil je nóg meer weten over Nina of de rest van het team? Neem dan even een kijkje op nopanic.nl/#team