window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-258721464');
Homepage-afbeelding-Emailings.jpg

Laat je e-mail tot leven komen met een animated GIF

E-mailclients ondersteunen nog steeds geen video. Geen MP4, geen MOV, geen WebM, geen Flash, niets. Tijd om je e-mail leven in te blazen met een animated GIF.

Tegenwoordig is het een uitstervend soort. De mogelijkheden van de GIF zijn overgenomen door modernere varianten. De JPG comprimeert beter, de PNG heeft meer transparantiemogelijkheden en de MP4 levert een veel hogere kwaliteit video in een veel kleiner bestand. En al deze formaten worden ondersteund door de laatste browsers.

De enige achterblijvers zijn e-mailclients waarvan de meeste nog geen video ondersteunen. Geen MP4, geen MOV, geen WebM, geen Flash, niets. Dus wordt het tijd om de ouderwetse GIF nieuw leven in te blazen.

De animated GIF is dood. Leve de animated GIF!

Nieuwsbrief Oral-B 

De nieuwsbrief met de laatste updates voor dentale professionals. Het assortiment tonen als animatie neemt minder ruimte in dan het afbeelden van alle losse producten.

Nieuwsbrief Jacobs Douwe Egberts 

Met de nieuwsbrief worden partners van JDE vijf minuten op ‘pauze’ gezet om ze op de hoogte te brengen van de laatste wereldwijde ontwikkelingen in de koffiemarkt.

Teaser AAF 

De animatie toont een glimp van een nieuw product dat luchtfilterproducent AAF op de markt brengt.
 
 

Interne memo Pro Senectute 

De animatie verbeeldt de nieuw gelanceerde website van woon- en zorginstelling Pro Senectute die het visitekaartje van het bedrijf moet worden.

Mailing Interxion 

Interxion faciliteert datacentra en nodigt hun klanten uit voor een workshop over de regels die gelden binnen verschillende landen. De animatie geeft een impressie van de inhoud van de workshop.

Ook interessant

Keola
Banner-pijler-Creatie.jpg
BELGISCHE-BIEREN-uitgelichte-afbeelding.jpg
KC-Signature-Blends_mag-overzicht-1-1024x664.jpg

Zie alles