window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-258721464');
DT-2-Peter-Remko-bank.png

Nieuwe website Dutch Tribes Furniture

In 2018 richtten Peter en Remko Dutch Tribes op om retailers te ondersteunen met de ontwikkeling en productie van meubels. De vrolijke combinatie van de commerciële verkoper en de creatieve inkoper zorgde al snel voor gesprekken met geïnteresseerde partijen.

Met hun jarenlange ervaring kunnen ze rekenen op het vertrouwen van oude contacten, maar voor afspraken met nieuwe klanten hebben ze nog geen assortiment of website om te laten zien.

Dus besluiten ze om hun website te gebruiken om hun verhaal te vertellen: twee Nederlandse vrienden die de wereld over reizen op zoek naar de laatste interieurtrends, de nieuwste materialen en de beste fabrieken.

DT-3-Op-pad-768x539.jpg

Zo kan een bezoek aan een Afrikaanse markt de inspiratie zijn voor een nieuwe gele interieurtrend. Of een Turkse edelsmid onverwachts de basis vormen voor koperkleurige bijzettafels.

Het verhaal wordt compleet gemaakt met hun werkwijze, kwaliteitseisen en de mogelijkheid om contact op te nemen. Met een website om op terug te vallen, kunnen ze met meer vertrouwen op pad gaan.

Dutch-Tribes-Website-visual.jpg

Ook interessant

Interview-Marco-Muller-homepage-visual.jpg
Screenshot-2019-06-19-at-13.52.44-1.png
AAF-Positionering-homepage-visual.jpg
Banner-pijler-Creatie.jpg

Zie alles